'Durf te duinen…'

Over Jade Support en James Robert Hobbs

Jade Support is opgericht in 2001 en heeft tot 2010 voor een grote verscheidenheid opdrachtgevers gewerkt. Opdrachtgevers waren onder ander Nike European Operations, TNT Post, LeasePlan, De Baak, Challenge Learning, United Banks of Switzerland en vele anderen. Van 2010 tot 2015 heeft James Robert Hobbs de nodige uitdagingen beleefd in binnen- en buitenruimte en stonden de activiteiten op een laag pitje. Maar vele diplomeringen verder is nu de tijd rijp om Jade Support weer uit het vet te halen.

jr-hobbs“Vanuit mijn pedagogische achtergrond wil ik iedereen de kans kunnen bieden mee te bewegen. Liefst in een natuurlijke omgeving en avontuurlijke setting. Ik wil het vuurtje blijven aanwakkeren om in beweging te blijven….”

Je kan James ook volgen op Strava:
Strava

James Robert Hobbs (1975) is opgeleid aan het CIOS in Arnhem en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Nijmegen. James is 1ste graad docent Sport & Bewegingsonderwijs en heeft de afgelopen 20 jaar als (outdoor)trainer en docent SBO gewerkt in binnen- en buitenland. Van change-management tot adventure-guiding en reguliere ‘gymlessen’. Begin 2001 is Jade Support opgericht om bedrijven te ondersteunen bij trainingen. Vanuit Jade Support werden veranderingsprocessen met een unieke buitenbeleving ondersteund.

James werkt naast Jade Support nog een aantal dagen per week als gymleraar (of beter nog als docent Sport- en Bewegingsonderwijs) voor de Adriaan Roland Holstschool in Bergen (middelbare school voor Vrijeschool onderwijs).

In zijn vrije tijd is James vaak in de duinen te vinden op zijn MTB (Trek Superfly 9), hij rijdt dan het liefst op het mountainbike parcours van Schoorl of in het waterleidingsgebied van PWN. Ook loopt hij graag hard of maakt hikes met het gezin door bos en duin. Daarnaast is James lid van de alarmploeg van de Schoorlse Reddingsbrigade en is daar inzetbaar als Certified Lifeguard (Beach) en Reddingsbrigade Chauffeur, uiteraard is hij in het bezit van een NIKTA First-Aid & AED certificaat.