'Durf te duinen…'

Jade Support en outdoortrainingen

Jade Support heeft jarenlange ervaring in het faciliteren van outdoortrainingen. Bedrijven, scholen en particulieren hebben in de afgelopen 15 jaar mogen trainen onder de deskundige leiding van Jade Support. Hierbij werd gewerkt aan change-management trajecten, trainingen van leidinggevenden maar ook het begeleiden van vele actieve reizen in binnen- en buitenland.
De trainingen werden vaak gestuurd volgens het principe dat bekent staat als ‘de zone van naaste ontwikkeling’; Jade Support leverde hierbij de ‘steigers’ die nodig zijn om naar het volgende niveau te klimmen.

jade support teambuilding

Tijdens de trainingen werd steeds op maat gewerkt en leverde de interactie tussen de deelnemers vaak verrassende resultaten op. Jade Support leverde de materialen, het veiligheidsplan, de trainers tot zelfs multidisciplinaire teams van specialisten.

Kom ook in actie: vul onderstaand formulier in en en laat Jade Support je verrasssen.

[contact-form to=’james@jadesupport.nl’ subject=’Informatie aanvraag voor trainingen via website’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]