'Durf te duinen…'

Leefstijlcoaching door Jade Support

Bij leefstijlcoaching kijken we samen naar de balans tussen voeding en beweging. Hoe beter deze balans in evenwicht is, hoe prettiger je je zult voelen. Mocht er sprake zijn van een verstoorde balans dan is het mogelijk om samen te werken aan het herstellen van dit evenwicht. Zie het coachen als een vorm van begeleiding om de optimale vorm te bereiken. het kan zijn dat je wilt afvallen, of meer naar je vitaliteit wil kijken. Of dat je op een hoger niveau wilt kunnen sporten, of juist veel gerichter en specifieker.

logo

Als leefstijlcoach gids of begeleid ik je naar het beoogde resultaat. Samen analyseren we je dagelijkse eet- en beweegpatroon en vinden daar de mogelijkheden om verandering aan te brengen. Soms kunnen de kleinste en meest onverwachte veranderingen al tot een groot effect leiden.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek door het formulier in te vullen:

[contact-form to=’james@jadesupport.nl’ subject=’Aanvraag adviesgesprek Leefstijlcoaching’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’/][/contact-form]